شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند

  • کد خبر: ۳۲۴۴۳۶
  • ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۷
ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان مشهد گفت: درحال حاضر، در همه مسیر‌های منتهی به تفرجگاه‌های بیرون از شهر همچون انتهای بلوار وکیل‌آباد، مسیر دسترسی به بهشت رضا (ع) و ابتدای آزادراه شهید شوشتری، بلوار پیامبر اعظم (ص) و همچنین مسیر دسترسی به محور کلات شاهد ترافیک سنگین خودرو‌ها هستیم.

سرهنگ محسن موسی‌آبادی صبح امروز (۱۳ فروردین ۱۴۰۳) در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز با اشاره به ترافیک سنگین خودرو‌ها در معابر منتهی به تفرجگاه‌ها و ییلاقات پیرامون شهر، اظهار کرد: همچون سایر ایام سال، توصیه امروز پلیس به رانندگان عزیز همان تأکید بر رعایت قوانین و مقررات است تا اگر قرار است خانواده‌ها در روز طبیعت به مناطق تفریحی سفر کنند، این اراده برای گذراندن اوقاتی خوش ختم به تلخکامی و تصادفات رانندگی نشود.

وی افزود: به‌طور خاص در روز طبیعت، خادمان مردم در پلیس راهنمایی و رانندگی سه توصیه اکید به رانندگان گرامی دارند؛ اولاً اینکه متأسفانه شاهد هستیم بسیاری از خودرو‌ها بنا به سنت روز ۱۳ فروردین بر روی کاپوت و یا صندوق عقب وسیله نقلیه خود سبزه سفره هفت‌سین را قرار می‌دهند تا در دامان طبیعت آن را گره بزنند درحالی که این موضوع بسیار خطرآفرین است و با حواس‌پرتی مستمر که برای راننده ایجاد می‌کند، می‌تواند منجر به بروز تصادفات رانندگی شود. علاوه بر این، به راکبان موتورسیکلت نیز یادآوری می‌شود که طبق قانون، حداکثر ظرفیت مسافر برای هر دستگاه موتورسیکلت ۱ نفر یا در صورت ضرورت ۲ نفر است و بیش از این میزان، تخلف محسوب شده و مشمول اعمال قانون خواهد بود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان مشهد تصریح کرد: توصیه سوم پلیس به مردم در روز طبیعت نیز خطاب به رانندگان وسایل نقلیه سنگین و وانت بارهاست که با توجه به محدودیت تردد اعلام‌شده از روز‌های قبل، رانندگان عزیز این وسایل نقلیه باید بدانند که هرگونه تردد خودرو‌های سنگین در داخل شهر توسط دوربین اعمال قانون خواهد شد.

وی تأکید کرد: به عموم همشهریان و زائران گرامی توصیه می‌کنیم که از عجله و شتاب در رانندگی پرهیز کنند. از ساعات آغازین امروز تاکنون بخش عمده تصادفاتی که در سطح شهر و مسیر‌های منتهی به ییلاقات گزارش شده، همگی به‌دلیل همین شتاب‌زدگی حین رانندگی بوده که باید مردم به آن توجه بیش‌تری داشته باشند. توقف به‌صورت پارک دوبل و مورب در معابر منتهی به تفرجگاه‌ها نیز کاملاً ممنوع است و از آن‌جا که بخشی از ترافیک کنونی در معابر خروجی شهر به‌دلیل همین پارک‌های غیرقانونی ایجاد شده، هم‌اکنون پلیس در معابر یادشده متمرکز بر اعمال قانون، جریمه و انتقال خودرو‌های متخلف به پارکینگ است.

سرهنگ موسی‌آبادی گفت: درحال حاضر، در همه مسیر‌های منتهی به تفرجگاه‌های بیرون از شهر همچون انتهای بلوار وکیل‌آباد، مسیر دسترسی به بهشت رضا (ع) و ابتدای آزادراه شهید شوشتری، بلوار پیامبر اعظم (ص) و همچنین مسیر دسترسی به محور کلات شاهد ترافیک سنگین خودرو‌ها هستیم و در این شرایط، از عموم زائران و مجاوران عزیز دعوت می‌کنیم که اولاً در ترافیک خودرو‌ها صبر و حوصله به‌خرج بدهند و دوماً مسیر‌های جایگزین را برای دسترسی به مقاصد خود انتخاب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->